HTML

(H) Reinstall

Ez a blog a két évadon keresztül az M1-en vetített sorozat írásos formájú továbbvitele.

Friss topikok

  • csaki-de: @egri bálint: Kedves Bálint, megtisztel, hogy olvasod a történetet a blogon és méginkább megtiszte... (2012.12.13. 14:26) Kékhalál
  • ejszi: Nekem is tetszik. :) (2012.11.14. 09:53) Hacktion - Újratelepítve

Címkék

Rendszerleállítás

2013.04.20. 20:48 csaki-de




Amint a huszonegyedik fejezet végén lévő „VÉGE” feliratból, gondolom, mindenki rájött már, az általam írott történetet (vagy ha úgy tetszik a szépirodalmi ámokfutásomat) befejezettnek tekintem. Az írásmű, ha úgy tetszik könyv, közel száz, sűrűn gépelt oldalt tesz ki, és az első fejezet megjelenésekor megfogant gyermek az utolsó fejezet közlésével nagyjából egy időben kellett hogy világra jöjjön (már ha minden rendben ment vele).
Az is egyértelmű úgy a magam, mint a maroknyi hűséges olvasótáborom számára, hogy a blogommal nem igazán értem el komoly áttörést a BLOG.HU történetében. Az írásaimra kíváncsi olvasók száma, még erős kozmetikázás után is csak nagyon szerénynek mondható. De mivel ezt az egész történetet elsősorban saját magamnak írtam, szerencsére nem lomboz le túlságosan ez a csekély érdeklődés. Az abbahagyás mellett pedig nem azért döntöttem, mert csalódtam volna a nyilvánosság visszhangjában, sem pedig azért, mert nem lenne több, további ötletem a folytatásra. Egyszerűen időm és energiám nincs már olyan szinten foglalkozni vele, ami egy minimális színvonal megtartásához kellene.

Most ezúton is búcsúzom a maroknyi, végig hűséges olvasóimtól és köszönöm, hogy velem (illetve a történettel) maradtak mindvégig. Nem állítom, hogy soha többé, semmilyen körülmények között nem veszem majd elő ezt az anyagot egy esetleges folytatás szándékával, de az biztos, hogy ez az eshetőség a közeljövőre nézvést nem áll fent. A blog mindaddig elérhető lesz, amíg a BLOG.HU nem dönt úgy, hogy a „halott” blogot lezárja és eltávolítja. Részemről az után az időpont után nem kívánom az anyagot semmilyen formában publikusan hozzáférhetővé tenni és mivel szerzőként a vele való rendelkezés joga megillet, remélem, hogy ezen szándékomat mindenki más is tiszteletben fogja tartani.
Végül pedig azoknak, akik valamilyen csoda folytán olvasmányosnak, esetleg kellemesnek találták a stílusomat, elárulom, hogy a nem túl távoli jövőben egy újabb blog indítását tervezem, merőben más témában és részben más formátumban. Rövidebb írások, apró szösszenetek közzétételét tervezem, egymástól független módon, változó tematikával. Ami az időmből és az energiámból kifutja.
További kellemes blog olvasást és blogolást kívánok mindenkinek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hreinst.blog.hu/api/trackback/id/tr355236759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása