HTML

(H) Reinstall

Ez a blog a két évadon keresztül az M1-en vetített sorozat írásos formájú továbbvitele.

Friss topikok

  • csaki-de: @egri bálint: Kedves Bálint, megtisztel, hogy olvasod a történetet a blogon és méginkább megtiszte... (2012.12.13. 14:26) Kékhalál
  • ejszi: Nekem is tetszik. :) (2012.11.14. 09:53) Hacktion - Újratelepítve

Címkék

A második könyv

2014.01.23. 15:13 csaki-de

 


Az elkövetkező egy-két hónapban megint egy kicsivel több szabadidőm lesz, aminek egy részét elhatározásom szerint arra fogom fordítani, hogy a közel egy éve befejezett folytatásos regényt újraélesszem.

 Nem tudom, hogy milyen gyakorisággal és hány új fejezetet tudok majd közzétenni, de remélem, hogy hűséges olvasótáboromnak (közel egy év elteltével még mindig napi rendszerességgel keresik fel néhányan a blogot) sikerül egy kis örömöt szereznem.

 Az időráfordítás mellett a másik legnagyobb problémám volt eddig, és ez jelenleg is változatlan, hogy nagyon nehéz olyan újabb témákat találnom amikben legalább a realitás nyomait fel lehetne fedezni, tehát lehet köréjük egy-egy olyan történetet kerekíteni, amivel még nem billen át az anti-kém regény tudományos-fantasztikumban. Ezért nagy örömömre szolgálna, ha bárki épkézláb ötlettel javaslattal állna elő, akár komment formában, akár emailen keresztül. Ugyanis félő, hogy enélkül, az első néhány fejezet után megfeneklik ez a "második könyv".

 Az első új fejezetet várhatóan a jövőhét folyamán fogom posztolni, addig is kellemes időtöltést mindenkinek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hreinst.blog.hu/api/trackback/id/tr155778391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása