HTML

(H) Reinstall

Ez a blog a két évadon keresztül az M1-en vetített sorozat írásos formájú továbbvitele.

Friss topikok

  • csaki-de: @egri bálint: Kedves Bálint, megtisztel, hogy olvasod a történetet a blogon és méginkább megtiszte... (2012.12.13. 14:26) Kékhalál
  • ejszi: Nekem is tetszik. :) (2012.11.14. 09:53) Hacktion - Újratelepítve

Címkék

Bootlog

2012.09.22. 17:31 csaki-de

 Szívélyes üdvözletem minden Hacktion rajongónak és mindazoknak akik érdeklődnek ez iránt a nem szokványos témájú televízió sorozat iránt. Az eddig két évadot megélt széria most elkezdődött harmadik évadja markáns különbségeket mutat az eddig megszokottakhoz képest. Nem áll szándékomban azt állítani, hogy ezáltal az adott mű rosszabb lett, sem azt, hogy jobb. Viszont az kétségtelen, hogy nagyon más, mint eleddig volt. 

 Az eddigi két évad során ugyan nem ért el, sőt nem is ostromolt csúcsokat a nézőszám tekintetében ez a nálunk különlegességszámba menő sorozat, de kétségtelenül kialakult egy rajongótábora, akiknek most talán hiányzik az eddig megszokott csapat és történetvezetés. Az sem mellékes, hogy az új évad első epizódja egyáltalán nem adott választ, mi több nem is foglalkozott, az előző évad utolsó epizódjának végén nyitva hagyott, mondhatni égető, kérdésekre. Ez pedig azokban is hiányérzetet kelthetett, akik ha nem is rajongói a sorozatnak, de akár jobb híján is, de nagyjából követték a televízióban.

 Ezen blog keretein belül azt a célt tűztem ki magam elé, hogy mindazoknak, akik a jelenleg látható folytatás mellett (esetleg helyett) az eredeti szál lehetséges történéseit szeretnék megismerni, egy alternatívát kínáljak az általam megírt, autentikusságra törekvő folytatással.

 A történet megírásával és közreadásával nem kívánok semmilyen anyagi, vagy egyéb egzisztenciális előnyhöz jutni semmilyen formában. Remélem a jogtulajdonos és az ötletgazda (ötletgazdák) ezt megértik és nem fogják elkaszálni a blogot. Továbbá előre is bocsánatot kérek az eredeti sorozat írójától, Fonyódi Tibortól, amiért egy kicsit elcsenek az éceszből, de ígérem, hogy igyekszem nagyon módjával használni mindazt, ami eredendően nem az enyém.

 A tervek szerint mostantól minden hétfőn késő este az új évad aktuális epizódjának vége után publikálom az általam írt történet egy-egy újabb fejezetét. Remélhetőleg legalább néhány ember megelégedettségére.

 A felesleges viszályok és utálkozások megelőzése végett már itt és most az elején közzéteszem a blog komentelésével kapcsolatos irányelveket, amiket legjobb szándékom szerint mindvégig követni fogok, bármilyen hosszú, vagy rövid életű legyen is a blog.

  1. Minden politikai (még inkább aktuálpolitikai) tartalmú hozzászólás automatikusan repül. Ez a blog nem erre a célra lett létrehozva.

  2. Minden reklám, oldalajánló, egyéb link automatikusan repül, ha a mögötte lévő tartalom nem köthető szorosan a blog témájához. Indoklás lásd mint fent.

  3. Minden a komentelők közötti személyeskedő, különösen sértő hozzászólás repül. Nem ezért ”vagyunk itt” és nem ezért van a komentelési lehetőség.

  4. Minden szándékosan durván megfogalmazott, illetve személyeskedő kritika kimoderálásra kerül. Nem azért mert nem bírom a kritikát, hanem mert elvárom mindenkitől aki felhatalmazva érzi magát kritikát mondani valami felett, hogy azt minimum egy adott színvonalon tegye. Példával szemléltetve: ”Azt kell, hogy mondjam, hogy ilyet a három éves kishúgom is tudna írni.”. Ez rendben van, ha nem is értek vele egyet, érdemben cáfolni semmiképen sem tudom. De: ”Te szerencsétlen fostalicska, tetű állat. A majom különbet szarik ennél.”. Ez nincs rendben. És nem a tartalma miatt, hanem a megfogalmazás okán.

23626526.jpg

Nos, első nekifutásra ennyi. Hétfőn este 9 után mindenkit szeretettel várok az első fejezet olvasása végett.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hreinst.blog.hu/api/trackback/id/tr304796180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása